WordPress webshop

TNWshop

We gebruiken graag de software van Magento om webwinkels mee te maken.
Magento is fantastisch maar kent ook wat nadelen. Zo is het vrij kostbaar om te ontwikkelen, onderhouden en te hosten. Magento kun je weliswaar draaien op een hostingpakketje van een paar euro per maand, maar als je winkel groeit en het bezoekersverkeer toeneemt zal je shop stroperig traag worden en zullen je klanten snel afhaken. Daarnaast zal Google je straffen omdat je website niet snel is.

Allemaal scenario’s waar je als webwinkelier niet op zit te wachten. Je wilt immers verkopen!

Je hoeft niet perse Magento in te zetten om online te verkopen. Het blijft momenteel het beste open source pakket om online te verkopen (vinden wij), maar er zijn zeker minder kostbare alternatieven die ook conversie opleveren. Let op; het is geen vervanging want de oneindige lijst functionaliteiten die Magento te bieden heeft zal deze oplossing niet altijd hebben.

We gaan er vanuit dat je een WordPress website hebt. Hiervoor bestaat de E-commerce module “Woocommerce” die een winkelwagen functie aan je website toevoegt.
Deze website heeft deze module ook in gebruik om o.a. strippenkaarten online te verkopen en af te rekenen met iDeal. Zie kopje Winkel.

Ook interesse in een WordPress webshop? Stuur een berichtje!