WordPress hosting en onderhoud

Het updaten van WordPress is van cruciaal belang om de veiligheid en stabiliteit van je website te waarborgen. Updates bevatten patches voor bekende kwetsbaarheden en lossen eventuele bugs op. Bovendien zorgen updates ervoor dat je profiteert van nieuwe functies, verbeterde prestaties en compatibiliteit met de nieuwste technologieën. Wij hosten meer dan 300 WordPress websites en webshops op onze snelle servers.

WordPress Hosting

Met 99,9% uptime is je WordPress website altijd snel bereikbaar.

WooCommerce Hosting

Speciaal ingerichte WordPress WooCommerce omgevingen voor webshops.

Updates

Gecontroleerde updates van WordPress, plugins en themes.

Backups

Automatische backups zodat, in geval van calamiteiten, er een backup teruggeplaatst kan worden.

Beveiliging

SSL, hoge beveiliging tegen hackers en meer is standaard bij onze pakketten.

24/7 monitoring

Wij controleren je WordPress website 24/7 uur per dag op bereikbaarheid.

Waarom up to date blijven en hoe?

Regelmatig verschijnen er updates voor het WordPress CMS, plugins en, afhankelijk van het gebruikt theme, ook voor je template. Dit is maar goed ook want de techniek staat niet stil. Je wil natuurlijk graag een softwaresysteem met de nieuwste snufjes en optimale werking.

Daarnaast zijn updates ook bedoeld om de veiligheid te vergroten. Helaas zijn aanvallen van kwaadwillenden aan de orde van de dag. De redenen lopen uiteen; van “omdat het kan” tot het misbruiken van je hostingruimte voor het verzenden van spam.

Een goed beginpunt om dit soort praktijken tegen te gaan is het up to date houden van je systeem. Hier helpen we je graag bij.