Managed WordPress Hosting

wp

Website hosting, door de bomen het bos niet meer zien

Hosting heb je in alle soorten en maten, van goed tot slecht, en van goedkoop tot veel te duur.
Wij hebben de afgelopen jaren met veel hostingbedrijven samengewerkt. Soms kozen wij de hostingpartner, soms wilde de klant dat we met de hostingpartner van zijn of haar keus samen gingen werken.

Vaak ging dit prima, soms minder. Niet elke hostingomgeving is geschikt om software zoals WordPress optimaal te draaien. Daarnaast was er 1 probleem wat eigenlijk altijd wel terugkwam; wie doet de updates aan de software?

WordPress update abonnement

Al geruime tijd bieden we een abonnement aan waarbij wij updates aan WordPress en plugins doen. Dit werkt goed, echter lopen we nog te vaak tegen de beperkingen aan van verschillende hostingbedrijven waardoor backups en updates niet lekker lopen. Dat moest anders!

Managed WordPress Hosting door Provisual

Na een lange zoektocht hebben wij een partner gevonden waar WordPress goed, snel en veilig draait. De toegevoegde waarde van onze Managed WordPress Hosting oplossing zit ‘m in het feit dat wij je website constant monitoren en bovenop updates aan het CMS en plugins zitten. Zo worden de kansen op hacks en andere ongemakkelijkheden minimaal!

Wil jij ook dat je website optimaal gaat presteren? Kies dan voor onze Managed WordPress Hosting oplossing. Dit kan al vanaf € 15,- per maand!
Bel of stuur een e-mail voor meer info.

>> Je kunt ook meteen een pakket aanvragen door hier te klikken.