Waarom WordPress

,
waarom wordpress kiezen

Als je een website afneemt bij Provisual, krijg je een professioneel beheerssysteem om je website zelf aan te kunnen passen. Wij gebruiken hier altijd WordPress voor. In het verleden maakten we al websites met onder andere Joomla!, maar sinds we WordPress gebruiken zijn onze producten beter, mooier en vooral vindbaar geworden. In dit blog laten we zien wat WordPress nou eigenlijk is en waarom het, terecht, zo populair is.

Waarom WordPress als CMS kiezen?

In de eerste plaats omdat WordPress het meest eenvoudig in gebruik Open Source CMS systeem is wat je kunt krijgen. Daarnaast is een website met WordPress goed vindbaar in Google omdat de techniek is zoals die behoort te zijn. WordPress is Open Source, wat wil zeggen dat de broncode vrij te gebruiken en gratis is.

WordPress kan gemakkelijk met je meegroeien

Als je bedrijf veranderd, dan moet je online presentatie dat ook. Een website met WordPress is modulair opgebouwd wat wil zeggen dat extra modules en functionaliteit toe te voegen zijn. Daarnaast kunnen er gemakkelijk extra pagina’s aangemaakt worden om zo altijd het laatste nieuws van je onderneming gemakkelijk online te kunnen zetten.

WordPress is veilig

Omdat er een grote community achter het product WordPress zit, is een veiligheidslek snel gevonden en nog sneller opgelost. Daarnaast treffen wij extra maatregelen om jouw website met WordPress veilig te houden. Denk aan een extra veiligheidslaag, externe backups en updates aan de techniek worden direct doorgevoerd.

WordPress is perfect voor zoekmachines zoals Google

Heel leuk, een professionele website, maar als je website niet door jouw potentiële klant gevonden kan worden heb je er nog niets aan.  Gelukkig zijn WordPress en Google een perfecte match!

WordPress is de absoute marktleider

En dat het marktleider is wil genoeg zeggen. WordPress is het meest perfecte website platform van het moment.