Tips voor een goede website

, ,
goede professionele bedrijfswebsite

Tips voor een duurzame goede bedrijfswebsite

 1. Zorg dat je website up to date is
  Met een website die up to date is bedoelen we 2 dingen: techniek en content. De techniek up to date houden regelen wij voor je. Jij zorgt voor regelmatig een nieuwtje, een blog of een nieuwe pagina. Deze kun je met het moderne WordPress Content Managent Systeem eenvoudig zelf toevoegen. Mocht je hier geen tijd voor hebben of dit liever uitbesteden, dan kunnen we je ook daar bij helpen.
 2. Zorg dat je website op mobiel goed werkt
  Ook hier nemen we weer zorgen uit handen. Wij zorgen dat je website perfect werkt op een iPhone, iPad of ieder ander merk smartphone of tablet. Je klanten bezoeken je website steeds meer via mobiele apparaten dus zorg ervoor dat je je (potentiële) klant niet kwijtraakt door een website die slecht op mobiel werkt.
  Meer over een mobiele, responsive website kun je hier vinden: Mobiele website voor je bedrijf
 3. Zorg dat je website snel genoeg is
  Ook hier helpen wij je bij. Een website die niet snel is is een grote irritatie voor je bezoeker. Zorg dat je bezoeker op je website blijft door de site op onze snelle servers te hosten.
 4. Je contactgegevens goed vermelden
  Een telefoonnummer of e-mailadres zijn 1 van de belangrijkste elementen die snel zichtbaar moeten zijn. Ons standaard design voorziet hier perfect in. Jouw relatie zal gemakkelijk contact met je op kunnen nemen. Sneller contact = meer omzet!
 5. Duidelijke navigatiestructuur
  Een website die niet handig is in gebruik zorgt voor ongemak. Misschien mis je hierdoor wel een nieuwe klant! Zorg dat je je website logisch indeelt. Gebruik subnavigatie om de menubalk niet te druk te maken. Ons standaard design maakt gebruik van een uitklap menu of een mega-menu. Aan jou de keus! Zo kun je ook veel pagina’s netjes ordenen en je bezoekers op zijn of haar wenken bedienen.