Snelle WordPress hosting en doorlopend onderhoud

, ,
wordpress techniek hosting backup

Snelle WordPress hosting

Een snelle website is belangrijk in verschillende opzichten. Een snelle site scoort beter in Google. Daarnaast zal je bezoeker snel afhaken als je website traag is. Je wilt immers snel de informatie kunnen vinden waar je naar op zoek bent.
Provisual plaatst je website op Nederlandse SSD servers. Zonder al te diep in te gaan op de techniek; dit is hypermodern en stukken sneller als traditionele schijven. Daarnaast worden er vernuftige caching technieken toegepast om je website nog sneller te kunnen serveren!

WordPress website backups

Er kan altijd iets gebeuren. Daarom maken we op 2 verschillende lokaties automatisch backups van je site! De externe backup maken we elke dag, elke week en elke maand. De oudste backup is dus een maand oud, de jongste een dag. Zo hebben we altijd een bruikbare backup mocht er onverhoopt iets met je website gebeuren. Een fijn gevoel.

WordPress website updaten

Net als auto heeft website onderhoud nodig. Doe je dit niet, dan kunnen er nare dingen gebeuren. Denk aan een hacker die je website overneemt om te misbruiken. Daarnaast heeft updaten het voordeel dat je altijd kunt beschikken over de allernieuwste snufjes als het gaat om het beheren van je website. Je loopt zo altijd voorop ten opzichte van je concurrent!
Het technisch onderhoud van je website doen wij. We beheren al onze website vanuit een controlepaneel (MainWP), zodat we de gezondheid van je site duidelijk inzichtelijk hebben. Mocht er een update beschikbaar zijn van een module binnen je website, dan krijgen we hier melding van en gaan we gelijk de update inplannen en doorvoeren. Daarnaast draait er op hostingniveau de applicatie Patchman. Mocht er onverhoopt een update doorheen schieten dan zal deze applicatie veiligheidslekken automatisch oplossen.