Lokale winkelier bestelmodule

,
website laten maken voor bedrijf

Het zijn abnormale tijden waarin we leven. We zijn bezig met de gezondheid van onszelf en onze dierbaren, en daarnaast zien we onze bedrijven het zwaar hebben. We zullen creatief moeten zijn en samen onze krachten bundelen. Ik help je graag verder voor een laag tarief om jouw winkel ook in deze tijd succesvol te houden.

Ik krijg van veel ondernemers de vraag of er mogelijkheden zijn om via een online kanaal hun bedrijf zo goed als mogelijk voort te zetten. Dit heeft vaak redelijk wat voeten in de aarde om op te zetten en daarom ook niet goedkoop. Dat moest anders vond ik! Vandaar dat ik de online shopmodule https://www.lokalewinkelier.nl heb opgezet. Lokale Winkelier heeft alle ingrediënten om gemakkelijk online bestellingen te kunnen ontvangen, verwerken en de betaling middels iDeal te laten gaan. Er is zelfs een mobiele app voor iPhone en Android beschikbaar die direct push notificaties verzend naar jouw mobiel zodat je ziet wanneer er een bestelling binnenkomt. iDeal zal via de bekende betalingsprovider Mollie verwerkt worden. Kosten per iDeal transactie zijn 0,29 cent en er zijn géén maandelijkse kosten voor het gebruik van iDeal.

De module voor jouw onderneming kan al binnen 1 werkdag online zijn. De kosten van deze shopmodule bedragen € 14,95 per maand en is maandelijks opzegbaar. De eenmalige opstartkosten om de module op te bouwen laat ik (tijdelijk) vervallen.

Mocht je interesse hebben of nog met vragen/opmerkingen zitten, bel, mail of WhatsApp (06 53 59 43 53) gerust.