Slimme digitale hosting

Geef kwaadwillenden geen kans en zorg voor een up-to-date systeem

De wereld van online applicaties verandert snel.
Sneller dan je zelf kunt bijhouden.

Waarom up to date blijven en hoe?

Regelmatig verschijnen er updates voor het WordPress CMS, plugins en, afhankelijk van het gebruikt theme, ook voor je template. Dit is maar goed ook want de techniek staat niet stil. Je wil natuurlijk graag een softwaresysteem met de nieuwste snufjes en optimale werking.

Daarnaast zijn updates ook bedoeld om de veiligheid te vergroten. Helaas zijn aanvallen van kwaadwillenden aan de orde van de dag. De redenen lopen uiteen; van “omdat het kan” tot het misbruiken van je hostingruimte voor het verzenden van spam.

Een goed beginpunt om dit soort praktijken tegen te gaan is het up to date houden van je systeem. Hier helpen we je graag bij. Dit kan al vanaf € 10,- (alleen voor onze vaste klanten) per maand. We maken een kopie van je website en plaatsen deze op onze testserver. Updates worden eerst getest op de testruimte voordat deze doorgevoerd zal worden op je live site. Hierdoor kunnen complicaties van tevoren in kaart gebracht worden.

Overstappen van Joomla naar WordPress?

WordPress heeft Joomla de afgelopen tijd ingehaald als het gaat om gebruiksgemak en techniek. Vandaar dat we bij voorkeur WordPress inzetten als CMS. Er zijn aardig wat argumenten op te noemen die het interessant maken om WordPress te gebruiken. Gebruiksgemak, update mogelijkheden en de grote community zijn er een aantal.

Wij gebruiken bij voorkeur alleen nog WordPress als CMS. Heb jij een website die draait op Joomla? Zit er een update aan te komen? Wellicht is het intressant om te migreren naar WordPress. Updates bij Joomla kunnen ooit aardig wat voeten in de aarde hebben waardoor migreren wellicht een betere keus is.

Managed WordPress hosting

Naast het updaten kunnen we je WordPress website ook veilig hosten. Voor een vast bedrag per maand hosten we je website, doen we updates aan het CMS, plugins en thema en maken we dagelijks, wekelijks en maandelijks backups op 2 verschillende plekken.

×

 

Hi!

Hulp nodig? Vraag gerust!

× Hulp nodig?