WordPress 4.7 is uit

,
WordPress Specialist Brabant

WordPress 4.7 veranderingen

Op de valreep van 2016 brengt WordPress een nieuwe release uit van hun beheersoftware; 4.7.
Zonder al te diep op te gaan in de techniek die een aantal wijzigingen heeft ondergaan, hieronder een opsomming van de belangrijkste features waar jij als gebruiker wellicht van kan profiteren.

Custom CSS invoegen
Ben je handig met CSS? Dan kan je vanaf nu gemakkelijk experimenteren met CSS en de wijzigingen in de backend direct zien zonder constant te hoeven refreshen.

Thema overzicht is duidelijker geworden
Het is nu nog gemakkelijker om thema’s te zoeken en te installeren.

Iedere gebruiker kan zijn eigen taal instellen
Als je nu WordPress instelt op een bepaalde admin taal, is deze voor iedereen (redacteuren, administrators etc.) in gebruik. Vanaf nu kan iedere gebruiker zijn eigen taal kiezen. Let wel op; deze talen dienen wel eerst geïnstalleerd te worden alvorens ze gebruikt kunnen worden.

Tekst editor verbeteringen
Een aantal kleine verbeteringen zijn zichtbaar in de keuzebalk van de teksteditor.

Overstappen op WordPress 4.7

Neem je een Managed WordPress of Managed WordPress Hosting abonnement af? Dan hoef je niets te doen! Sterker nog, op het moment van schrijven (7 december rond de klok van 12.00 uur), zijn alle websites reeds geüpdatet en getest. Je maakt dus vanaf nu al gebruik van de nieuwste en veiligste versie van WordPress!

Wil jij ook een technisch onderhoudsabonnement? Sluit dan hier een Managed WordPress of Managed WordPress Hosting abonnement af. Al vanaf € 10,- excl. BTW per maand.