Slimme digitale websites

Succesvolle websites

Een website die jouw doelen behaalt en meer.

Resultaat behalen met je website

Op zoek naar een internetbureau dat je website kan maken op basis van WordPress?
Bij Provisual zijn we dagelijks bezig met het maken van websites en webshops die uiteindelijk commercieel resultaat opleveren.
Niet alleen kunnen we je helpen met het online gaan van je onderneming, maar we helpen je ook graag met alle aspecten van online marketing.

  • Duidelijke en overzichtelijke indeling
  • CMS systeem om zelf aanpassingen te kunnen doen
  • Website in je huisstijl
  • Goede vindbaarheid in Google
  • Responsive dus op elk apparaat goed zichtbaar
  • Bezoekersresultaten meetbaar
WordPress website laten maken
wp

Techniek: WordPress als solide basis

We gebruiken voor onze websites meestal WordPress als platform. Dit omdat WordPress wereldwijd het meest gebruike CMS systeem is wat erg intuïtief werkt. WordPress valt onder de “Open Source” systemen wat wil zeggen dat de code vrij te gebruiken en aan te passen is. Daarnaast is het in de basis gratis; er zijn geen licentiekosten aan verbonden. Dagelijks werken er veel techneuten aan het verbeteren en uitbouwen van het systeem waardoor je verzekerd bent van een platform waar de nieuwste technieken in te zetten zijn.

Modulair uit te breiden

WordPress is modulair opgebouwd. Hierdoor kun je de website bijna oneindig uitbreiden met extra’s. Je kunt denken aan een fotoalbum, Google Maps kaarten en Social Media integratie. Je kunt het zo gek niet bedenken of de module bestaat. Heb je een functionaliteit nodig die nog niet bestaat? Grote kans dat we het op maat voor je kunnen ontwikkelen en implementeren in je WordPress website.

WordPress modulair uitbreiden