Slimme digitale vindbaarheid

Succesvol worden en blijven

Klaar met verbeteren van je website?
Dan beginnen we weer opnieuw.

Meten is weten

Ondanks de meer dan cliché titel wel helemaal waar. Je hebt een website of webshop maar je weet eigenlijk niet hoeveel bezoekers je op je website mag verwelkomen. Door de gratis dienst Analytics van Google te implementeren krijg je zicht op je bezoekers, hun gedrag en of ze uiteindelijk voor conversie (= omzet) zorgen.

Bezoekersaantallen weten is interessant maar het wordt pas echt leuk als je kunt zien hoe je bezoekers op je website binnenkomen (via welke zoekmachine, een andere website, een advertentie) waarmee (computer, tablet, telefoon), hoe ze zich gedragen op je website (tijd dat ze op een bepaalde pagina blijven “hangen”), hoe ze zich “bewegen” (ze gaan van de homepagina naar “diensten”, van “diensten” naar “contact” en dan verlaten ze je website) en, in het geval van een webshop,  of ze iets kopen en voor hoeveel omzet ze zorgen. Deze gegevens zijn onder meer uit Google Analytics te halen. Van onschatbare waarde dus!

Ook als je verbeteringen aan je website aanbrengt of je website beter vindbaar maakt voor Google kun je later meten of je inspanningen zich lonen. Op basis van deze statistieken kun je besluiten verder te gaan of je strategie aan te passen.

WordPress website beter vindbaar maken

Optimalisatie staat nooit stil

Wanneer je een website door ons laat maken zal deze dusdanig ingericht worden dat deze zo snel mogelijk door de bekendste zoekmachines opgepikt zal worden. Nadat de site online is zijn er nog verschillende mogelijkheden om je website zo goed mogelijk te laten ranken = hoger in Google. Wij kunnen je adviseren over technieken die je zelf kunt toepassen maar desgewenst nemen we het gehele proces uit handen.
Omdat de concurrent ook niet stil zit is het van belang altijd scherp en bij de les te blijven. Ons advies; Klaar? Dan beginnen we weer opnieuw.

E-mailnieuwsbrieven versturen

Naast een goede website is het inzetten van e-mail een geschikt middel om je doelgroep effectief te benaderen. Daarnaast is het goedkoop en de response is nauwkeurig te meten. Wij kunnen een compleet e-mailsysteem met sjabloon opzetten en desgewenst het opmaken, schrijven van teksten en verzenden van de nieuwsbrief verzorgen.

We gebruiken hiervoor de online applicatie MailChimp. We kunnen deze applicatie koppelen met je website zodat in- en uitschrijvingen automatisch gaan.

mailchimp 1
onderhoud 1

Onderhoud aan je website

Je wil graag je website up-to-date houden maar je hebt zelf geen tijd om dit zelf te doen.
Omdat bepaalde wijzigingen op websites vaak geen hele uren in beslag nemen gebruiken veel internetbedrijven een strippenkaartsysteem. Wij doen dit ook. Je koopt een strippenkaart met 8, 16 of 32 strippen. Elke strip staat voor 15 minuten. Dus wanneer je een strippenkaart met 8 strippen koopt, heb je een tegoed van 2 uur. Op deze manier blijven de kosten voor je website overzichtelijk. Daarnaast is het voordeliger dan alle werkzaamheden op uurtarief te laten doen. Hieronder staan een aantal werkzaamheden waarvoor je een strippenkaart kunt gebruiken.

  • Foto’s bewerken en op de website plaatsen
  • Plaatsen en verwijderen van nieuwsitems
  • Documenten (in PDF zetten en) op de website plaatsen
  • Toevoegen van menu-items en pagina’s
  • Versturen en conversie meten voor e-mailnieuwsbrieven
  • Onderhoud aan webshop of website
  • Werkzaamheden voor betere Google ranking
  • Instructies geven over het CMS systeem
  • Uitvoeren van updates aan het CMS